trainingspakkenDagelijks komen we ze tegen, op de velden en de straten. Het is stijlvol en zeer populair onder de jongeren. We hebben het over de opkomende trend “trainingspakken”. Oorspronkelijk ontworpen voor sterren van grote voetbalclubs als Chelsea, Juventus, Barcelona, Real Madrid, Ajax en Manchester United. 

De grootste brands van de wereld – Nike, Adidas en Puma – innoveren iedere dag. Zij gebruiken de allernieuwste en -lichtste materialen, om de spelers comfortabel te laten trainen. Het trainingspak moet één zijn met de speler. Hierdoor zijn de voetballers op het trainingsveld nog sneller en kunnen ze betere prestaties leveren tijdens iedere training. Aan de ene kant helpt het pak de speler en aan de andere kant is het design flitsend. Het ziet er mooi uit door gebruik van speciale kleuren en oog voor detail. Daarom worden deze pakken tegenwoordig niet alleen op het voetbalveld gedragen maar ook op straat.

Met regelmaat zie je wel iemand in een felbegeerd pak. Trots dragen ze het trainingspak van hun favoriete club. Het embleem van de club op de borst en het logo van het merk ernaast. Maar je hoeft geen fan meer te zijn om er eentje aan te schaffen. Het is een waar fashion item geworden. Rappers dragen het in hun clips, influencers lopen ermee op straat en scholieren gaan ermee naar school. Trainingspakken behoren tot de lifestyle van nu. Het is trendy. Een voetbal trainingspak is voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *